Cea Mai Buna Balama Pentru Porti 2024

Acest site foloseste linkuri de afiliere: daca faceti clic pe un link, este posibil sa castigam un comision.

Creeaza Gratuit un Funnel Care Vinde! - Site Web Gratuit!
Oferta limitata: inregistreaza-te gratuit pe viata! (include 3 tuneluri de vanzare, 2000 de contacte și e-mailuri nelimitate de trimis!)

S-ar putea sa te intereseze si ➤ Cea Mai Buna Solutie Antifurnici

Ad

Cum sa alegi cea mai buna balama pentru porti?

Este esential sa stii ca montarea unor balamale pentru porti rezistente ofera o durata de viata lunga a acestora. Insa, trebuie avut in vedere si compatibilitatea lor cu structura portilor.

Trebuie sa tii seama si de alte lucruri atunci cand te gandesti sa achizitionezi niste balamale pentru porti, precum greutatea maxima suportata, design-ul acestora, precum si sistemul de prindere.

Tipuri

Balamalele pentru porti pot fi de mai multe feluri in functie de tipul acestora, astfel: ascunse, reglabile, batante etc...

Balama ascunsa pentru porti

Acest model este potrivit pentru porti metalice si se monteaza prin sudura. Insa are marele avantaj ca este un tip ascuns, care nu necesita alte accesorii sau modificari ale portilor. Balamalele sunt ieftine si au o calitate foarte buna, fiind rezistente in timp. Modelul este unul cilindric, simplu de instalat.

Balama reglabila pentru porti

Acest model este prevazut cu o placa patrata cu patru gauri, fiind specific pentru porti batante. Produsul este confectionat din metal, avand o rezistenta mare.

Balama batanta pentru porti

Este un model care are o deschidere de 180 de grade si este ajustabil pe verticala si orizontala. Accesoriul se poate fixa foarte usor, fara a mai fi nevoie de sudura. Este recomandat pentru porti rezidentiale care au dimensiuni mai reduse sau din aluminiu. Au un pret accesibil.

Balama decorativa pentru porti

Este un model simplu, clasic, care se utilizeaza pentru porti rabatante din lemn. Prinderea se face cu ajutorul unor suruburi, foarte usor. Accesoriul este dur, tratat anticoroziv, ceea ce ii confera o durata de viata mare.

Material

Un element important de care trebuie sa tii seama la alegerea unor balamale pentru porti il reprezinta materialul acestora, care poate fi: otel, fier, aluminiu etc...

Balama pentru porti din otel

Acest produs dispune de o varietate de modele, de la cele ornamentale pentru porti din lemn, pana la cele sudabile ascunse, care sunt rezistente la coroziune sau reglabile (prevazute cu bolt si piulita), care dispun de unghi de deschidere foarte mare, de 180 de grade.

Balama pentru porti din fier

Modelul este reglabil, prevazut cu o placa patrata, care se prinde pe stalpul portii, iar capatul balamalei se sudeaza pe cadru. In functie de model, poate suporta o greutate maxima de 80 – 100 kg.

Balama pentru porti din aluminiu

Acest accesoriu se monteaza prin metoda Quick-fix, fara a mai avera nevoie de sudura. Poate suporta greutati de pana la 60 de kg si ofera un unghi de deschidere de 180 de grade. Este ajustabila pe verticala si orizontala.