Cea Mai Buna Comoda 2024

Acest site foloseste linkuri de afiliere: daca faceti clic pe un link, este posibil sa castigam un comision.

Creeaza Gratuit un Funnel Care Vinde! - Site Web Gratuit!
Oferta limitata: inregistreaza-te gratuit pe viata! (include 3 tuneluri de vanzare, 2000 de contacte și e-mailuri nelimitate de trimis!)

S-ar putea sa te intereseze si ➤ Cea Mai Buna Sonerie Wireless

Ad

Cum sa alegi cea mai buna comoda?

O comoda este un corp de mobilier care poate fi folosit in aproape orice camera: living, hol si dormitor. Ea joaca atat rolul unui dulap pentru stocat diverse, cat si rolul unui suport pentru televizor.

Tipuri

Desi comodele sunt corpuri de mobilier destul de simple, ele sunt pot fi asociate in doua tipuri:

  • Comoda standard – Cele mai multe modele fac parte din aceasta categorie. Vorbim despre comodele clasice, cele care joaca in principiu rolul unui dulap de depozitare a lenjeriei, asternuturilor si nu numai.
  • Comoda TV – Cu toate ca si comodele standard pot fi utilizate pe post de suport pentru televizorul tau, aceste modele au un design aparte, fiind special concepute in acest sens, fiind in general mai putin dotate in ceea ce priveste spatiile pentru depozitare.

Utilizare

Comodele pot fi utilizate in mai multe camere, in functie de nevoi. In acest sens, chiar si designul modelelor poate sa difere putin. Asadar, vei putea sa alegi o comoda pentru birou, pentru dormitor, pentru hol sau pentru living.

Stil

Pentru ca tu sa ai de unde alege, producatorii pun la dispozitie comode pentru toate gusturile. Vei gasi produse ce vin in stil vintage, traditional, rustic, modern, contemporan sau clasic. Ai grija ca designul noii tale comode sa se potriveasca de exemplu, in functie de camera in care va fi amplasata, cu sifonierul, biroul, patul sau cu noptierele.

Material

Cea mai buna comoda trebuie sa fie confectionata din materiale de calitate. Modelele cele mai comune sunt fabricate din PAL, dar daca bugetul iti permite, noi te sfatuim sa te orientezi catre o comoda produsa din lemn, deoarece acestea incanta cu designul lor, dar sunt la urma urmei si mult mai rezistente in timp.

Spatiu de depozitare

O comoda poate fi dotata in general cu rafturi sau sertare. Daca ai nevoie de un corp de mobilier mai practic, atunci noi te sfatuim sa alegi un model care vine dotat cu cat mai multe spatii pentru depozitare.

Dimensiune

Nu uita sa masori corect spatiul in care vei dori sa plasezi noua ta comoda! Este necesar sa faci acest lucru, pentru a nu avea surprize neplacute. Apoi, iti ramane sa alegi o comoda in functie de acest aspect, deci iti recomandam sa te asiguri ca dimensiunile specificate pentru produs vor fi cele reale.

De asemenea, daca vei cumpara o comoda TV, ai grija ca aceasta sa fie compatibila cu diagonala televizorului tau. Spre exemplu, un televizor pentru living va avea dimensiuni ceva mai generoase, deci vei avea nevoie in acelasi timp de o comoda mai mare.

Asamblare

Majoritatea comodelor vor veni in pachete, pe bucati, deci vor necesita asamblare. In general, ele vin cu tot ceea ce ai nevoie pentru ca acest lucru sa fie facut de tine, cu ajutor sau fara. Daca consideri ca nu te pricepi, atunci ar fi de preferat sa ceri ajutorul unui specialist.