Cea Mai Buna Masina De Spalat Rufe Cu Uscator 2024

Creeaza Gratuit un Funnel Care Vinde! - Site Web Gratuit!
Oferta limitata: inregistreaza-te gratuit pe viata! (include 3 tuneluri de vanzare, 2000 de contacte și e-mailuri nelimitate de trimis!)

S-ar putea sa te intereseze si ➤ Cea Mai Buna Sonerie Wireless

Ad

Cum sa alegi cea mai buna masina de spalat rufe cu uscator?

Pentru a fii sigur ca faci cea mai buna alegere posibila atunci cand vrei sa cumperi o noua masina de spalat cu uscator de rufe este nevoie sa acorzi putina atentie caracteristicilor acesteia, astfel incat sa ai siguranta ca toate capabilitatile sale sunt unele care iti pot satisface pe deplin nevoile pe care le ai.

Capacitate

Capacitatea produsului este foarte importanta si va fi aleasa in functie de numarul membrilor familiei. Cand vine vorba de capacitate discutam despre doua aspecte pe care trebuie sa le luati in considerare: capacitatea de spalare a masinii, respectiv capacitatea de uscare. Sunt doua valori diferite si reprezinta capacitatea maxima de haine ce poate fi introdusa in masina.

In general, capacitatea de spalare porneste de la 5 kg si poate atinge 12 kg, in timp ce capacitatea de uscare va fi intotdeauna mai mica decat capacitatea de spalare, pornind de la 2.5 kg si atingand 8 kg. Retineti ca acest criteriu (capacitatea de uscare) va avea intotdeauna valori mai mici decat capacitatea de spalare.

Viteza

Viteza de centrifugare este esentiala in cazul masinilor de spalat rufe cu uscator, pentru ca aceasta poate contribui la calitatea procesului de uscare. Cu alte cuvinte, este foarte important ca hainele sa fie foarte bine stoarse. Viteza de centrifugare la o masina de spalat cu uscator variaza de obicei intre 1000 si 1600 de rotatii pe minut si chiar mai mult la modelele premium. Verifica eticheta energetica a produsului si alege o masina de spalat cu uscator cu clasa de eficenta la centrifugare cat mai buna, cu A fiind cea mai performanta.

Consum

Economisirea de energie este un aspect important, multe aparate electrocasnice ofera sisteme inteligente care regleaza consumul de apa si electricitate la fiecare incarcare, folosind doar strictul necesar. Unele modele sunt dotate si cu dozatoare inteligente de detergent si balsam ajustabile in functie de fiecare incarcatura. De asemenea, un numar mare de rotatii poate determina un timp mai scurt in care se consuma energie electric, deci putem spune ca viteze de centrifugare poate fi in relatie directa cu un eventual consum de resurse.

Consumul de apa - Nu numai consumul de energie trebuie luat in calcul, ci si consumul de apa la o singura spalare. Varianta economica a modelelor conventionale asigura macar o setare pentru economia de apa. Astfel, se reduc cheltuielile, beneficiind de toate facilitatile oferite de un asemenea aparat electrocasnic.

Functii

In ceea ce priveste dotarile masinilor de spalat cu uscator, ar fi bine ca modelul ales sa beneficieze si de cateva functii si optiuni necesare. Pentru ca tot discutam despre o masina de spalat cu uscator, este foarte important ca aceasta sa beneficieze de mai multe trepte de temperatura tocmai pentru a putea alege nivelul de uscare dorit, in functie de materialul din care sunt realizate hainele.

  • Spalare delicata - unele masini de spalat cu uscator ofera programe de spalare delicata care ajuta la pastrarea aspectului initial al hainelor tale pentru o perioada mai lunga;
  • Spalare rapida - masinile de spalat cu uscator cu program de spalare rapida iti permit spalarea hainelor putin murdare in cicluri scurte de pana la 30 de minute.

Zgomot

Zgomotul este un aspect ce asigura confortul casei, atat pentru utilizatori, cat si pentru vecini daca locuiti la bloc. In mod evident, recomandarea noastra este sa va orientati catre modele cat mai silentioase.