Cea Mai Buna Masina De Tocat Carne 2024

Creeaza Gratuit un Funnel Care Vinde! - Site Web Gratuit!
Oferta limitata: inregistreaza-te gratuit pe viata! (include 3 tuneluri de vanzare, 2000 de contacte și e-mailuri nelimitate de trimis!)

S-ar putea sa te intereseze si ➤ Cel Mai Bun Ulei De Masline

Ad

Cum sa alegi cea mai buna masina de tocat carne?

Chiar daca detii un blender sau un robot de bucatarie, pentru a toca carne ai nevoie de o masina speciala. Aceste dispozitive sunt special construite si nu se vor strica atunci cand vei alege sa toci carne pentru sarmale, carnati, chiftele sau orice alt preparat gustos pe care vrei sa il gatesti.

Capacitate

O masina de tocat se alege in primul rand in functie de capacitatea sa de maruntire. Practic, vorbim despre eficienta produsului. Cele mai multe dintre modele pot toca intre 1.5 si 2 kilograme de carne pe minut, dar vei gasi pe piata si dispozitive capabile sa faca fata unei cantitati de peste 2 kilograme/minut.

Accesorii

Cea mai buna masina de tocat trebuie sa vina dotata cu cat mai multe accesorii, care sa te ajute in activitatile de gatit. Printre cele mai importante dintre ele, noi amintim: accesoriu pentru impingere, accesoriu pentru carnati, accesoriu pentru suc de tomate (bulion), accesorii pentru feliat, accesoriu pentru macinat cafea sau alte boabe.

Sita

Sita unei masini de tocat poate fi si ea de mai multe feluri. Aici ne referim in special la dimensiunile gaurii, care pot fi in general de 2/8 mm. Este bine ca modelul cumparat sa fie dotat cu mai multe site.

Cutite

Asigura-te ca masina ta de tocat va fi dotata cu cutite de calitate. In general, este bine ca acesta sa fie fabricat din inox si sa aiba 2 fete pentru taiere.

Putere

Un alt aspect foarte important in alegerea unei masini de tocat de o calitate buna, este puterea. Aceste dispozitive au in general motoare destul de eficiente, asta pentru a face fata densitatii carnii. Sfatul nostru este ca nou ta masina de tocat carne sa aiba o putere de cel putin 1600 W, dar nu ar strica una ce dezvolta 2000 W.

Material

Daca vrei cea mai buna masina de tocat, atunci aceasta trebuie sa fie bineinteles fabricata din materiale de calitate, durabile, ce ii vor oferi o durata lunga de viata. Desi multe dintre produse sunt fabricate in general din plastic, noi te sfatuim sa alegi un dispozitiv care are la baza materiale precum aluminiu, fonta, inox sau metal.

Utilizare

Pentru acasa va trebui sa achizitionezi o masina de tocat carne conceputa pentru utilizarea rezidentiala. Aceste modele fac fata cu brio unui volum scazut de utilizare.

Totusi, daca detii un restaurant si ai un flux ridicat de tocare a carnii, atunci trebuie sa cumperi o masina de tocat comerciala. Modelele din aceasta categorie sunt in general ceva mai scumpe!