Cea Mai Buna Sonerie Wireless 2024

Creeaza Gratuit un Funnel Care Vinde! - Site Web Gratuit!
Oferta limitata: inregistreaza-te gratuit pe viata! (include 3 tuneluri de vanzare, 2000 de contacte și e-mailuri nelimitate de trimis!)

S-ar putea sa te intereseze si ➤ Cel Mai Bun Epilator IPL

Ad

Cum sa alegi cea mai buna sonerie wireless?

Soneria fara fir este o inventie ingenioasa datorita faptului ca poate fi instalata cu usurinta in orice spatiu atat la casa cat si la bloc. Aceste sonerii au un pret accesibil si sunt o alternativa foarte buna pentru soneriile cu fir. Daca aveti o sonerie care nu functioneaza cum trebuie cea mai buna solutie este sa o inlocuiti cu una wireless.

Tipuri

Desi nu exista foarte multe tipuri de sonerii wireless, veti avea totusi de unde alege. Iata cateva tipuri de sonerii wireless vandute in Romania:

  • sonerii wireless alimentate la priza
  • sonerii wireless alimentate cu baterii
  • sonerii wireless cu raza de operare mare
  • sonerii wireless cu raza de operare mica

Cum functioneaza o sonerie wireless (fara fir)

Soneriile wireless nu sunt foarte complexe iar modul de functionare este destul de simplu de explicat. Aceste sonerii au un transmitator cu buton care se monteaza la intrare si un receptor cu baterii sau alimentare la priza care se poate pune oriunde in casa. Transmitatorul emite unde radio de joasa tensiune pe distante ce pot ajunge pana la 150-200 de metri. Atunci cand cineva suna la usa sau la poarta, receptorul va emite o anumita melodie pe care o veti putea auzi cu usurinta.

In ceea ce priveste instalarea soneriei fara fir este important sa consultati manualul pe care il veti gasi in pachet. Totusi pentru a va ajuta va vom enumera pasii de instalare a unei sonerii wireless:

  • Alegeti locatia de instalare a soneriei
  • Alegeti locatia sau receptorului sau introduceti bateriile daca este cazul
  • Prindeti emitatorul cu buton langa usa cu suruburi sau banda dublu adeziva dupa preferinte
  • Testati soneria pentru a va asigura ca fuctioneaza corect

Caracteristici

Exista cateva caracteristici de care va trebuie sa tineti cont atunci cand doriti sa achizitionati o sonerie wireless. In primul rand verificati care este raza de operare a soneriei pentru a vedea daca se potriveste casei in care locuiti. In al doilea rand verificati ce melodii are disponibile soneria – cu cat mai multe cu atat mai bine. Un alt aspect important este nivelul volumului soneriei, in special daca aveti o casa sau un apartament mare. Trebuie sa auziti soneria din orice camera va aflati. Desingul, dimensiunile si functiile suplimentare ale soneriei sunt alte aspecte pe care va trebui sa le aveti in vedere.

Avantaje

Cel mai mare avantaj al soneriilor fara fir este ca nu necesita diferite fire si gauri prin pereti pentru a le instala. Acest lucru face si instalarea sonerii foarte simpla, astfel ca oricine o va putea face. In plus, soneriile wireless au un pret mai scazut decat cele clasice deaorece au un design mult mai simplu. Deci daca doriti sa va achizitionati o sonerie si aveti un buget redus, soneriile wireless sunt cea mai buna solutie.