Cel Mai Bun Aparat De Vidat Alimente 2024

Creeaza Gratuit un Funnel Care Vinde! - Site Web Gratuit!
Oferta limitata: inregistreaza-te gratuit pe viata! (include 3 tuneluri de vanzare, 2000 de contacte și e-mailuri nelimitate de trimis!)

S-ar putea sa te intereseze si ➤ Cel Mai Bun Erbicid Pentru Pir Tarator

Ad

Cum sa alegi cel mai bun aparat de vidat alimente?

Pentru a cumpara un aparat de vidat de o calitate superioara, trebuie sa ai in vedere mai multe aspecte pe care noi ti le vom prezenta in randurile de mai jos. Iti recomandam ca de obicei sa tii cont de fiecare in parte si sa te informezi cat mai mult, asta pentru ca la final sa iei cea mai buna decizie!

Beneficii

Cel mai bun aparat de vidat alimente este si acela care va ofera o serie de beneficii. Asadar, ti-am pregatit o lista cu cele mai importante dintre acestea:

  • Alimentele in vid vor fi protejate si se vor pastra mult mai bine. In plus, gustul acestora va persista mai mult timp;
  • Te ajuta sa organizezi spatiul din frigider sau congelator! Alimentele vor ocupa mai putin spatiu si asta este un mare plus;
  • Alimentele ambalate in vid se vor conserva mult mai bine. Ele vor fi ferite de deshidratare si deteriorare. Spre exemplu, daca carnea de pui va rezista doar 3 zile in cazul unei ambalari clasice, atunci cand va fi ambalata in vid va putea fi pastrata pana la 15 zile.

Tipuri

Aparatele pentru vidat alimente se regasesc in mai multe tipuri. Iti vom spune de pe acum ca cele mai comune fac parte din categoria aparatelor de vidat cu clema.

Pe piata mai exista aparate de vidat in cuva, cu membrata retractabila, dar si pistoale de vidat. Daca ai de gand sa depozitezi alimentele in congelator sau frigider, spre exemplu, in cele mai bune conditii, atunci iti recomandam aparatele de vidat cu clema.

Putere

Poate ca la un astfel de electrocasnic puterea nu este cel mai important criteriu, dar trebuie totusi sa il notam! Asadar, tine cont de faptul ca aparatele de vidat pot avea o putere de la sub 300 W (fiind una suficienta si comuna) si chiar la peste 1500 W, insa in ultima situatia vorbim deja de aparate profesionale.

Functii

Trei mari functii sunt disponibile in dotarile aparatelor pentru vidat. Mai exact, poti gasi pe piata produse care pot marina alimentele, care sigileaza, dar si care ajuta la vidarea altor recipiente. Ramane ca tu sa alegi un dispozitiv care indeplineste nevoia pe care tu o ai.

De altfel, tot la capitolul functii, putem vorbi si despre panoul de comanda pe care un aparat de vidat il detine. El poate fi unul digital sau mecanic. Noi recomandam panourile digitale, deoarece sunt mult mai usor de utilizat de catre oricine, iar vidarea se va realiza practic cu ajutorul unei simple apasari de buton.

Accesorii

Un aparat de validat alimente necesita si accesorii pentru a fi folosit. Bineinteles, ne referim la pungile pentru vidarea alimentelor.

Unele dintre aparate folosesc pungi, altele folosesc role. Indiferent de alegere, rezultatul va fi acelasi. Totusi, ai in vedere ca tu sa poti achizitiona aceste accesorii cat mai usor ori de cate ori va fi nevoie.

Bara de lipire

Bara de lipire a unui dispozitiv de vidat poate avea diferite dimensiuni, de la 8 la 41 de centimetri. Practic, cu cat este mai mare, cu atat vei putea folosi aparatul la mai multe tipuri de pungi.

Iti vom spune de pe acum faptul ca cele mai multe dintre modele folosesc o bara de lipire ce masoara 30 de centimetri, aceasta fiind de cele mai multe ori suficienta pentru nevoile clasice.