Cel Mai Bun Aspirator Robot 2024

Creeaza Gratuit un Funnel Care Vinde! - Site Web Gratuit!
Oferta limitata: inregistreaza-te gratuit pe viata! (include 3 tuneluri de vanzare, 2000 de contacte și e-mailuri nelimitate de trimis!)

S-ar putea sa te intereseze si ➤ Cea Mai Buna Cafea Boabe

Ad

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot?

Aspiratoarele robot sunt excelente pentru a colecta particule mici de praf si murdarie de pe orice pardoseala, cu eficienta mult mai mare decat aspiratoarele traditionale. De asemenea, sunt mai convenabile daca doriti sa renuntati complet la aspirare si sa va odihniti, stiind ca podelele si covoarele dvs. sunt in stare excelenta.

Atunci cand alegi un robot de aspirare, trebuie luat in calcul in primul rand performantele obtinute, iar in acest sens sunt cateva aspecte de discutat. Mai intai de toate, va trebui sa va asigurati ca robotul de aspirare pe care il alegeti va face fata cu succes suprafetelor ce vor urma a fi curatate. In general, robotii de aspirare se descurca eficient pe suprafete netede cum ar fi gresie, parchet, marmura si asa mai departe, insa multi dintre acestia se descurca eficient si pe covoare.

De asemenea, ar fi indicat ca modelul ales sa poata trece peste acelasi loc de mai multe ori tocmai pentru a curata cat mai bine zona respectiva. In plus, un robot eficient va avea mai multe tipare de curatare cum ar fi: aleator, in spirala si inainte-inapoi. Sigur ca ar fi ideal ca aparatul sa isi poata crea harta casei pentru a sti cu exactitate care zone au fost curatate si care au ramas de curatat.

Avantaje

Unele modele de aspiratoare robot dispun de tehnologie laser, de conexiune wi-fi si de senzori care sa le ajute sa detecteze obstacolele de pe podeaua casei, putea aspira fara sa se blocheze. Exista multe tipuri de aspiratoare robot disponibile pe piata. Inainte de a decide pe care sa-l cumperi, ar trebui sa analizezi caracteristicile lor, pentru a alege produsul potrivit nevoilor tale.

Din multitudinea de avantaje, este si acela ca robotul aspirator isi poate desfasura procesul de aspirare si lustruire chiar daca nu suntem in locuinta. Ori de cate ori finalizeaza activitatea, se intoarce la statia sa de alimentare. Cand indicele arata nivel scazut al bateriei, dispozitivul revine la statie pentru incarcare, finalizand apoi procesul de curatenie. Statia de alimentare este practic baza robotului aspirator, un loc in care il vom gasi de fiecare data cand este in stare de repaus.

Baterie

Un alt aspect ce tine de performantele produsului se refera la autonomia bateriei, care ar fi indicat sa tinda spre doua ore sau chiar sa o depaseasca. In general timpul de incarcare completa a bateriei este de cateva ore. Autonomia produsului va fi aleasa si in functie de suprafata pe care o va avea de aspirat in locuinta voastra. Astfel, daca discutam despre o garsoniera sau un apartament mic, atunci si autonomia poate fi una mica. Insa daca discutam despre un apartament spatios sau o casa mare, atunci trebuie sa va orientati catre modele cu autonomie mai mare.

Datorita diferitelor modele si preturi, exista o mare variatie a duratei de viata a bateriilor aspiratorului robot. Majoritatea modelelor au o autonomie care variaza intre 60 si 90 de minute. Daca nu aveti o casa/apartament foarte mare, puteti opta pentru modelele a caror autonomie este de 60 de minute.

Senzori

Senzorii sunt cei care fac diferenta intre robotii de aspirare cu adevarat performanti. Acestia ajuta aparatul sa se orienteze eficient in spatiu, sa se intoarca atunci cand atinge sau se apropie de un obstacol cum ar fi mobila, pereti sau diferite obiecte, prevenind in acelasi timp si caderea pe scari.

In plus, modelele de aspiratoare robot mai avansate, dar si mai scumpe, sunt echipate cu camere si sistem GPS care vor cartografia incaperile si va organiza activitatea in functie de suprafata si tipologia lor. Mai mult decat atat, eficienta lor va spori de la o utilizare la alta ca timp, dar si ca grad de acoperire.

Capacitate

Capacitatea de colectare a unui aspirator robot este de regula mai mica decat in cazul aspiratoarelor clasice. Insa, in ciuda faptului ca robotii de aspirare dispun de recipiente de colectare mai mici, veti fi surprinsi sa descoperiti ca totusi capacitatea acestora este suficienta pentru cel putin o aspirare. Asadar, putem gasi modele cu o capacitate pornind de la 0.27 litri si ajungand pana la 0.7 litri sau putin mai mult. Ideal ar fi ca dupa fiecare aspirare sa goliti recipientul de colectare, astfel incat si performantele la aspirare sa ramana constante.

Functii

Functiile din dotare pot face diferenta intre robotii de aspirare existenti pe piata la ora actuala. Functia pe care este necesar sa o aiba robotul ales, este cea de programare a aparatului. Aceasta functie permite programarea activitatii aparatului, astfel incat sa inceapa aspirarea la o anumita ora, indiferent daca sunteti sau nu prezenti la domiciliu in acel moment.

Orice robot aspirator ar trebui sa beneficieze de functia de incarcare automata care automatizeaza practic procesul de incarcare al acumulatorului. Procesul este destul de simpla: in momentul in care robotul ramane fara baterie sau dupa ce a terminat de aspirat intreaga locuinta, acesta se va retrage singur la statia de andocare.

Cei mai performanti roboti de aspirare vor beneficia de functia Wi-fi, functie ce permite controlarea facila a aparatului direct de pe telefonul mobil prin intermediul aplicatiei, fara sa fiti neaparat prezenti la domiciliu.

Pentru cei care sunt in cautarea unui aspirator robot 2 in 1, pot opta pentru modele care dispun si de functia de mop, reusind astfel sa si spele podelele, curatand astfel eficient gresia, parchetul, marmura si asa mai departe.

Zgomot

In ceea ce priveste zgomotul produs, trebuie sa stiti ca de regula un robot de aspirare este mai silentios decat un aspirator clasic. In orice caz, ar fi recomandat sa aveti in vedere si acest aspect, iar nivelul de zgomot produs sa nu depaseasca 70 dB.