Cel Mai Bun Blender 2024

Creeaza Gratuit un Funnel Care Vinde! - Site Web Gratuit!
Oferta limitata: inregistreaza-te gratuit pe viata! (include 3 tuneluri de vanzare, 2000 de contacte și e-mailuri nelimitate de trimis!)

S-ar putea sa te intereseze si ➤ Cel Mai Bun Congelator No Frost

Ad

Cum sa alegi cel mai bun blender?

Blenderul este un adevarat ajutor in orice bucatarie, fiind similar cu un robot de bucatarie. Cu ajutorul lui vei putea mixa, toca sau amesteca aproape orice tip de aliment.

Tipuri

Un blender poate fi de mai multe tipuri. Este necesar de la bun inceput ca tu sa stii exact ce fel de electrocasnic vrei sa achizitionezi. Asadar, informeaza-te atent inainte!

  • Blender clasic;
  • Tocator – ideal pentru a marunti/toca fructele si legumele;
  • Smoothie Maker – aceste tipuri de blendere sunt perfecte pentru prepararea bauturilor racoritoare din fructe;
  • Razatoare – practice, blenderul de acest gen are rolul unei razatori clasice, cu exceptia faptului ca intreg procesul va fi unul automat;
  • Zdrobitor de Gheata – daca vrei un blender care sa aiba capacitatea de a zdrobi gheata, atunci ar trebui sa optezi pentru un astfel de model.

Cele mai multe blendere de pe piata sunt dotate cu un motor care dezvolta o putere de 300 – 500 W, aceasta fiind in general suficienta pentru majoritatea activitatilor uzuale. Totusi, trebuie sa stii ca vei gasi modele care au o putere de la sub 300 W si chiar de pana la peste 1500 W. Pentru a fi sigur de puterea lui, recomandam un model ce detine o putere de 800-1200 W.

Capacitate

Un alt criteriu de selectie al unui blender este dat chiar de capacitatea bolului pe care il detine. Majoritatea recipientelor din dotarea acestor electrocasnice au un volum de 0.5 – 1 litru. Poti opta insa si pentru o capacitate mai buna, de peste 1.5 litri de exemplu, deoarece multitudinea de produse iti ofera aceasta posibilitate.

Functii

Pentru ca noul tau blender sa fie unul cat mai folositor in bucataria ta, iti recomandam sa optezi pentru un model dotat cu cat mai multe functii. Cele mai commune dintre acestea sunt: maruntire, pasare, zdrobire, amstecare, tocare, functia de feliator, functia de mixare, de razuire si nu numai.

Viteze

In principiu, noi consideram ca un blender cu doua viteze este suficient, cu toate ca exista modele ce ofera nu mai putin de 10 viteze diferite.

Iti recomandam insa ca pe langa cele doua viteze, blenderul tau sa vina dotat si cu functia Impuls. Aceasta iti permite sa maruntesti alimentele dupa bunul plac, ea fiind pornita doar atunci cand tu vei tine apasat butonul afferent.