Cel Mai Bun Gratar Electric 2024

Creeaza Gratuit un Funnel Care Vinde! - Site Web Gratuit!
Oferta limitata: inregistreaza-te gratuit pe viata! (include 3 tuneluri de vanzare, 2000 de contacte și e-mailuri nelimitate de trimis!)

S-ar putea sa te intereseze si ➤ Cel Mai Bun Aparat De Vidat Alimente

Ad

Cum sa alegi cel mai bun gratar electric?

Gratarele electrice au ajuns sa fie din ce in ce mai apreciat si mai cautate in randul utilizatorilor romani, asta pentru ca avem de-a face cu electrocasnice foarte utile, ce pot fi folosite acasa, intr-un restaurant si chiar in casele de vacanta sau in acele locuri unde nu exista acces la o retea de gaze, de exemplu. Pentru a alege cel mai bun produs, trebuie sa tii cont de cateva aspecte foarte importante.

Suprafata de gatire

Un gratar electric poate fi dotat cu doua tipuri de suprafete pentru gatit. Cea mai cunoscuta este suprafata striata, care imiata practice forma unui gratar clasic. Aceasta este perfecta pentru gatirea preparatelor din carne.

A doua suprafata de gatire disponibila pentru un gratar electric este cea neteda. Practic, placile nu detin niciun fel de striatii si ajuta in special la gatirea altor alimente in afara de carne.

Tipuri

Un gratar electric poate fi folosit atat acasa, cat si intr-un restaurant sau orice alt mediu comercial ce implica prepararea de alimente. Daca detii un restaurant, iti recomandam sa cumperi un gratar electric profesional.

Putere

Exista pe piata gratare electrice ce ofera o putere de la sub 300 W si pana la peste 1500 W. Cele mai multe dintre ele fac parte din a doua categorie mentionata, ele fiind urmate de gratarele care dezvolta o putere de 1200 – 1500 W.

Material

Recomandam achizitia unui gratar electric fabricat din material durabile, ce pot face facta fara probleme tuturor factorilor daunatori precum temperatura ridicata, apa, grasime si nu numai.

Functii

Desi un gratar electric are la baza o functionare similara precum cel al unei plite de bucatarie, acesta este totusi un dispozitiv ceva mai sofisticat. Printre cele mai comune functii pe care un gratar de acest gen le poate detine, enumeram: indicator LED, termostat, placi detasabile, functii de siguranta si multe altele.