Cel Mai Bun Mixer 2024

Creeaza Gratuit un Funnel Care Vinde! - Site Web Gratuit!
Oferta limitata: inregistreaza-te gratuit pe viata! (include 3 tuneluri de vanzare, 2000 de contacte și e-mailuri nelimitate de trimis!)

S-ar putea sa te intereseze si ➤ Cea Mai Buna Banda De Alergat

Ad

Cum sa alegi cel mai bun mixer?

Mixerul este poate unul dintre cele mai comune electrocasnice disponibile intr-o bucatarie. Cu ajutorul lui poti prepara o multime de prajituri, supe, aluaturi si multe, multe altele. Mai jos, poti descoperi care sunt cele mai importante criterii prin care poti alege un mixer bun.

Tipuri

Exista nu mai putin de 5 tipuri de mixer din care vei putea sa alegi. Ramane ca tu sa cumperi cel mai potrivit pentru tine si nevoile tale, dar si cel care se incadreaza in bugetul de care dispui.

  • Mixer vertical - Mixerul vertical este din ce in ce mai cautat in randul cumparatorilor, deoarece este usor de manevrat si vine in general dotat cu mai multe accesorii. Concret, aceste tipuri de mixere pot juca rolul unui adevarat robot de bucatarie sau al unui blender;
  • Mixer de mana - Modelele de acest gen sunt cele mai cunoscute, ele datand de zeci de ani in aceasta forma. Sunt foarte utile, usor de depozitat si de utilizat;
  • Mixer cu bol - Dispozitivele de acest gen sunt similare cu cele de mana, insa vin impreuna si cu un bol special. Cele mai performante mixere cu bol au functii speciale, ce fac ca bolul sa se roteasca, spre exemplu. Tie iti mai ramane doar sa adaugi ingredientele iar aparatul va face toata treaba in locul tau;
  • Mixer de tip blender sau tocator - Din aceasta categorie fac parte chiar mixerele verticale. Electrocasnicul consta intr-un mixer lung, dotat cu capete ce pot fi schimbate, care vin in general in pachet.
    Desi cele mai comune mixere sunt cele verticale si cele de mana, daca bugetul iti permite, noi recomandam sa achizitionezi un mixer cu bol, asta datorita confortului pe care el ti-l ofera.

Putere

Acest aspect este unul extrem de important! Cel mai bun mixer trebuie sa iti ofere o putere suficienta si sa nu se forteze atunci cand vei dori sa amesteci un aluat mai gros, de exemplu. Cele mai multe dintre mixere au o putere de 300 – 500 W, dar sfatul nostru este sa alegi unul care vine cu o putere de 600 W.

Trepte de viteza

Un mixer poate avea de la o singura treapta de viteza si pana la 25! Recomandarea noastra este sa cumperi un model care iti ofera cel putin 5 trepte de viteza, asta pentru ca tu sa fii capabil sa prepari alimentele dorite ca la carte.

Capacitate / Material

Atunci cand vei dori sa cumperi cel mai bun mixer, daca acesta este de tipul cu bol, noi iti recomandam sa ai in vedere si materialul sau. Cel mai bine ar fi ca acesta sa fie fabricat din plastic sau inox.

In plus, capacitatea este si ea un aspect important. Chiar daca cele mai multe boluri de mixere au un volum de sub 1 litru, noi te sfatuim sa cumperi un model ceva mai generos, de minim 2 sau 3 litri.

Utilizare

Ai grija sa cumperi un mixer care va face fata volumului de gatit! Aici ne referim la faptul ca exista mixere rezidentiale, adica cele dedicate uzului casnic, dar si mixere comerciale, care sunt concepute spre a fi utilizate in restaurante, de exemplu, facand fata unui proces de munca mai mare.

Accesorii

Toate mixerele vin dotate cu accesorii, insa bine ar fi ca noul tau model sa fie bine dotat din acest punct de vedere. Concret, poti sa te asiguri ca mixerul tau sa vina cu: paleta de framantare, amestecare, mixare oua, cap pentru tocare, maruntire, etc...