Cel Mai Bun Robot De Bucatarie 2024

Creeaza Gratuit un Funnel Care Vinde! - Site Web Gratuit!
Oferta limitata: inregistreaza-te gratuit pe viata! (include 3 tuneluri de vanzare, 2000 de contacte și e-mailuri nelimitate de trimis!)

S-ar putea sa te intereseze si ➤ Cel Mai Bun Foliar Pentru Porumb

Ad

Cum sa alegi cel mai bun robot de bucatarie?

Robotii de bucatarie sunt electrocasnice foarte practice, deoarece te vor ajuta in viata de zi cu zi atunci cand gatesti. Modelele sunt diverse, de aceea este bine ca tu sa te informezi corect inainte de achizitie, pentru a putea face cea mai buna alegere potrivit nevoilor tale.

Tipuri

  • Kitchen machine – un robot de bucatarie ce face parte din aceasta categorie poate fi la randul sau de mai multe feluri. Practic, acesta poate juca rolul unui mixer, unui storcator, al unei masini de tocat si nu numai;
  • Clasic – robotii de bucatarie clasici sunt in general acele dispozitive care vin dotate cu mai multe accesorii. Practic, cu ajutorul unui astfel de model, vei putea efectua mai multe activitati specifice pentru prepararea mancarii dorite;
  • Aparat de paste – daca vrei sa iti prepari acasa pastele, atunci ai nevoie de un robot de bucatarie special in acest sens. Modelele nu sunt multe, insa cele disponibile sunt de o calitate buna in general.

Bolul

Un robot de bucatarie vine intotdeauna cu unul sau mai multe boluri ori recipiente. Este important ca tu sa alegi un model si in functie de aspectele de mai jos.

  • Capacitatea bolului – Cele mai multe dintre dispozitive sunt dotate cu un bol de o capacitate de 3.1, 4 litri, ceea ce in mod normal este suficient. Vei gasi insa si modele mai mari sau mai mici;
  • Materialul bolului – Pentru a fi sigur ca rezista in timp, dar si ca se va curata cu usurinta, noi te sfatuim sa cumperi un robot de bucatarie dotat cu un bol fabricat din plastic sau inox.

Putere

Puterea este un aspect foarte important atunci cand vorbim despre electrocasnice ce utilizeaza un motor. Ei bine, cel mai bun robot de bucatarie trebuie sa iti ofere o putere suficienta pentru a face fata sarcinilor. Modelele pot avea de la sub 300 W si chiar la peste 1500 W. Noi te sfatuim sa alegi unul care dezvolta o putere de aproximativ 800 – 1200 W.

Functii

Un robot de bucatarie poate juca mai multe roluri, de aici si numele sau. Vei gasi o multime de dispozitive, care pot efectua urmatoarele activitati: framantare, mixare, blender, tocare, feliere, stoarcere, radere, macinare, mixare oua, rasnire, fragezire, zdrobire gheata.

Cu alte cuvinte, vei achizitiona practic un dispozitiv ce va lua locul mai multor electrocasnice. Ramane doar ca tu sa ai in vedere sa cumperi modelul care iti ofera functiile dorite.

Trepte de viteza

De la o singura viteza si pana la 15 poate avea un robot de bucatarie. Totusi, depinde de tipul sau! Daca alegi un robot ce vine cu functii de framantare, mixare, tocare, este bine ca acesta sa iti ofere macar 4/6 viteze, asta pentru ca prepararea alimentelor sa fie facuta dupa bunul plac.

Material

Cel mai bun robot de bucatarie este de asemenea acela care va fi fabricat din materiale de calitate si durabile. Multe dintre modele au o carcasa din plastic. Daca alegi un astfel de produs, ai grija ca plasticul sa fie unul calitativ. In plus, daca bugetul iti permite, poti opta pentru un robot de bucatarie ce are o carcasa metalica, din inox sau aluminiu.

Utilizare

Un astfel de electrocasnic poate fi ales si in functie de utilizarea sa. Aici ne referim la faptul ca daca ai nevoie de un model pentru acasa, el trebuie sa faca parte din categoria celor rezidentiale. Daca trebuie sa cumperi un robot de bucatarie pentru un restaurant, de exemplu, atunci ideal ar fi sa alegi un dispozitiv comercial sau industrial.