Cel Mai Bun Storcator De Fructe 2024

Creeaza Gratuit un Funnel Care Vinde! - Site Web Gratuit!
Oferta limitata: inregistreaza-te gratuit pe viata! (include 3 tuneluri de vanzare, 2000 de contacte și e-mailuri nelimitate de trimis!)

S-ar putea sa te intereseze si ➤ Cel Mai Bun Glucometru

Ad

Cum sa alegi cel mai bun storcator de fructe?

Storcatoarele de fructe sunt electrocasnice de bucatarie extrem de eficiente, deoarece cu ajutorul lor te vei bucura de un suc proaspat, natural preparat chiar la tine acasa. Spre deosebire de un blender, acestea pot sa vina dotate cu functii de separare a pulpei, pastrand asadar doar lichidul obtinut din fructele preferate.

Pe piata sunt mai multe tipuri de storcatoare. Acestea pot fi utilizate pentru a prepara bauturi din citrice, fructe, legume, dar exista si modele ideale pentru tocarea nucilor sau semintelor, care vor functiona precum o rasnita, de exemplu. Cele mai comune storcatoare sunt special concepute pentru fructe in general, insa multi cumparatori aleg modele pentru stoarcerea citricelor.

Tipuri

Vei avea de ales din trei tipuri diferite de storcatoare pentru fructe. Ramane la alegerea ta sa cumperi un dispozitiv potrivit nevoilor tale.

  • Fast juicer - Aceste storcatoare sunt cele mai comune de pe piata. Asa cum numele lor o spune, ele au capacitatea de a stoarce fructele intr-un mod eficient si rapid, folosind cutite speciale ce au rolul de a toca practic, proces similar precum cel al unui smoothie maker;
  • Slow juicer - Modelele din aceasta categorie au un proces de stoarcere mai lent, ele fiind perfecte pentru prepararea bauturilor din fructe si legume mai moi, presandu-le intr-un ritm mai scazut;
  • Presa electrica - Storcatoarele de fructe de tip presa sunt si ele la mare cautare. Ele folosesc o presa speciala, care va apasa cu putere fructul dorit, oferind la final un suc proaspat. Modelele de acest gen sunt potrivite pentru portocale, lamai, rodii si alte fructe sau legume similare.

Capacitate

Cel mai bun storcator de fructe va fi mereu dotat si cu un recipient pentru suc de o capacitate suficienta nevoilor tale. In functie de volumul sucului pe care vrei sa-l prepari sau al numarului membrilor familiei tale, este bine sa alegi storcatorul si tinand cont de acest aspect.

Pe piata gasim storcatoare dotate cu un recipient de sub 1 litru, de 1 – 1.5 litri, dar si cateva care vor putea capta lichide de peste 1.5 litri in volum.

Trepte de viteza

In principiu nu conteaza numarul treptelor de viteza pe care un storcator le are, ci mai degraba importanta este puterea sa. Totusi, daca ai preferinte in acest sens, este bine ca tu sa stii ca vei gasi electrocasnice ce ofera de la o singura viteza si chiar de pana la 5 viteze!

Putere

Pentru ca noul tau storcator sa nu intampine probleme in ceea ce priveste stoarcerea legumelor si fructelor mai tari, este recomandat sa alegi un model dotat cu o putere de minim 500 W. Pe piata sunt disponibile produse care au o putere de sub 300 W si care poate depasi 1500 W.

Storcatoare Profesionale sau Rezidentiale?

Cele mai multe storcatoare sunt construite pentru a fi utilizate in mediul rezidential, adica acasa. Daca detii un bar, restaurant, cafenea sau orice alta afacere de acest gen, poti opta pentru achizitia unui storcator comercial sau industrial, acestea fiind mai durabile si special concepute pentru a face fata unui volum mai mare.